top of page

The Originals Le Triton

HOTEL ***

  Roscoff - Finistère

logos triton.png

Gelegen in een groene omgeving op 150 m van het strand en op 5 min. loopafstand van het stadscentrum, ligt The Originals Roscoff Armen Le Triton ook op de GR 34 route.

 

Het hotel ligt op 300 meter van het centrum van Roscoff, en is omgeven door een mooie tuin, en wordt gewaardeerd om zijn rust. Eigentijdse, sobere en lichte kamers met een goede geluidsisolatie maken dit gevoel van rust compleet. Zen-sfeer gegarandeerd!

 

Goed geplaatst, kunt u gemakkelijk gaan wandelen langs de kust op de beroemde GR34 vanaf het hotel. U kunt ook het Île-de-Batz, Saint-Pol-de-Léon verkennen of gewoon door de straten van het kleine korsairstadje Roscoff slenteren en de pittoreske architectuur waarderen.

 

Het hotel biedt diensten aan zoals gratis wifi, gratis privéparkeerplaats en fietsenstalling. Ze hebben ook kamers voor 4 personen, perfect voor een familieverblijf in Roscoff. De tuin met spelletjes voor kinderen en de mogelijkheid om een flesje op te warmen als dat nodig is, maken het de ideale plek voor een aangenaam verblijf met het gezin.

 

Elke ochtend, vanaf 7 uur, is het mogelijk om te genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. U heeft de keuze tussen verschillende zelfgemaakte producten zoals Bretonse fars of taarten en lokale producten zoals jams en honing.

 

Het personeel van de Armen le Triton in Roscoff zorgt er graag voor dat mensen zich goed voelen in hun hotel. U zult de warmte van hun ontvangst en hun sympathie waarderen: ze verwelkomen u het hele jaar door met een glimlach!

PRIJZEN

Kamer vanaf 50 €

CONTACT

3, Venelle de Rochigou
29680 Roscoff

Frankrijk

ADRES

  • Facebook
bottom of page