top of page
  • Foto van schrijverHélène

3 REDENEN OM DE GIDS VAN HET HUIS VAN DE ZEE IN JE BEZIT TE HEBBEN


Ontdek waarom het nuttig is om onze "Prestige et Charme" gids bij u te hebben

Guide de la Maison de la Mer

Dat is het, we hebben La Maison de la Mer officieel gelanceerd op de vakantiebeurs in Brussel op 6-7-8-9 februari 2020. Als u niet de mogelijkheid had om ons te bezoeken, bekijk dan een video preview van ons weekend op onze Facebook pagina.


Tijdens deze beurs kregen sommige mensen de kans om te vertrekken met de gids van La Maison de la Mer. Deze gids is bedoeld om u te helpen bij uw zoektocht naar een bestemming aan zee die aan uw wensen voldoet. Bovendien vindt u in het artikel "Hoe kiest u uw bestemming aan zee?" een aantal adviezen om u te helpen bij de keuze van uw vakantie.

Om dit te doen, zullen we een aantal redenen opsommen om de gids van La Maison de la Mer in uw bezit te hebben.


1. U vindt hier kwaliteitshotels


Inderdaad, ons team reist het hele jaar door, van regio's aan de kust om u kwaliteitshotels aan te bieden. Deze hotels zijn geselecteerd op basis van een lijst met criteria om u de best mogelijke ervaring te bieden. Transparantie is inderdaad een van de waarden die wij voorstaan. Bovendien vindt u voor elk hotel verschillende pictogrammen die de kenmerken van de etablissementen weergeven. Omdat we het directe contact tussen hoteliers en gasten willen benadrukken, zult u ook de middelen vinden om rechtstreeks contact op te nemen met onze partner en zult u uw reservering rechtstreeks via het hotel kunnen maken.
2. U vindt er veel activiteiten


Voor elke regio vindt u een korte beschrijving van de activiteiten die zowel in de winter als in de zomer moeten worden uitgevoerd. Er is voor elk wat wils! Inderdaad, we willen het potentieel van elke regio op alle niveaus benadrukken: gezinsvakanties, sport, ontspanning, gastronomie... Want ja, een kustbestemming beperkt zich niet tot de kust. Vele andere activiteiten zijn beschikbaar zoals de GR34 aan de Smaragdkust, in de buurt van Saint-Malo. 🚶 Er zijn ook wandelingen in de Tejeda berg in Grand Canaria of de Nausicaa aan de Opaalkust. 🐠
3. U zult een gloednieuw ontwerp kunnen ontdekken


Wij weten hoe de huidige trends het gedrag van de consument in zijn beleving beïnvloeden. Daarom heeft onze designexpert de taak op zich genomen om de gids in al zijn vormen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u hem bijvoorbeeld meenemen waar u maar wilt, wat heel praktisch is tijdens uw excursies.


Voortaan geen excuses meer om onze Prestige & Charme à la mer Gids niet meer te bezitten. Om dit te doen, ga dan met ons mee aan beurs, waar u aanvullende informatie krijgt. Er zijn echter ook veel gidsen beschikbaar in verschillende documentatiepunten in heel België, aangezien ze in het Frans en het Nederlands worden vertaald.

Comments


bottom of page