top of page

Cabourg Grand Hotel

HOTEL RESTAURANT SPA *****

Cabourg - Côte Fleurie

pictosCabourgGrand Hotel2023.jpg

Voor een uitje aan de bloemrijke kust is Cabourg de meest elegante van de badplaatsen en staat het bekend als de meest romantische voor een weekend met z'n tweeën. Cabourg staat ook bekend als een van de mooiste stranden van Normandië. Deze aan het eind van de 19e eeuw gestichte badplaats heeft zijn prachtige villa's en een luxueus grand hotel behouden.

 

Het Grand Hôtel de Cabourg is een luxueus etablissement gelegen aan het strand. Met zijn 71 kamers en suites, zijn wellnessruimte en zijn gastronomisch restaurant nodigt het u uit om te ontspannen en te genieten van een vakantie aan zee.

 

Dit hotel met zijn Belle Epoque-architectuur en majestueuze volumes heeft een tijdloze charme, die doet denken aan het tijdperk van de baden. Gebouwd in 1907, heeft het zijn tijdperk gemarkeerd en blijft het het embleem van de stad Cabourg. Marcel Proust schreef hier A la Recherche du Temps Perdu, vanuit zijn kamer op de 4e verdieping. Een van de kamers van het hotel is aan hem gewijd, met Art Nouveau-meubilair, geschriften en verwijzingen naar zijn werk.

 

Tegenwoordig verwelkomt het Grand Hôtel gezinnen, stellen en zeeliefhebbers die op elk moment van het jaar komen genieten van de rust. Op slechts twee uur van Parijs combineert Le Grand Hôtel de sfeer van de zee met die van een provinciestad om de zintuigen te verwennen. In het gastronomische restaurant Le Balbec genieten onze gasten van verfijnde gerechten geserveerd met uitzicht op zee. Ze kunnen ook plaatsnemen in onze bar, La Belle Epoque, voor een cocktail, een warme drank met een madeleine, of een warme schotel.

 

De stad Cabourg, gelegen op een uur van de D-Day stranden, biedt een breed scala aan activiteiten. In de winter kunnen onze gasten de zeelucht inademen langs de Marcel Proust-promenade, of zich wagen aan strandzeilen. In het voorjaar biedt het resort meer culturele activiteiten met de opening van het museum Villa du Temps Retrouvé, waarvan de schilderijen, in bruikleen van particuliere verzamelaars, elk jaar veranderen. Het hoogseizoen begint in juni met het Romantic Film Festival, dat al meer dan dertig jaar in het Grand Hotel plaatsvindt.

 

Met hun voeten in het witte zand genieten onze gasten van het privéstrand, het restaurant "GH Côté Plage" en het terras van de Promenade in de zomer. De stad Cabourg biedt kinderclubs en wij werken met lokale partners voor fietsverhuur. Cabourg is de stad die gewijd is aan paardrijden en races dankzij de renbaan, maar ook aan golf.

 

Gasten kunnen ook ontspannen in onze wellnessruimte, voor een sauna, een zintuiglijke douche en een solo- of duomassage.
 

Dit hotel heeft alles om luxe en essentiële genoegens te combineren, direct aan zee.

  • Facebook
  • Instagram

PRIJZEN

Vanaf 280EUR tweepersoonskamer met tuinzicht, ontbijt inbegrepen, toegang tot sauna en zintuiglijke douche.

Jardins du Casino
14390 Cabourg 

Frankrijk

ADRES

CONTACT

bottom of page