top of page

Le Donjon Domaine Saint-Clair

HOTEL RESTAURANT SPA ****

Etretat - Côte d'Albâtre

16_LeDonjonDomaineSaintClair2023.jpg

Met zijn 25 kamers verwelkomt Le Donjon - Domaine Saint-Clair u op de hoogten van Étretat. In deze groene omgeving met uitzicht op de kliffen worden de seizoenen uitvergroot door een uniek landschap met wisselende lichten.

 

Op een steenworp afstand van het dorp en de beroemde kliffen, tussen de zee en het platteland, is alles ontworpen en doordacht om u zich thuis te laten voelen.

 

De charme van dit herenhuis gaat gepaard met een familiale sfeer. Onder een groot glazen dak biedt de patio een warme intimiteit tussen een cocktailbar, een bibliotheek, comfortabele banken of een gezellige privé-lounge met een vuurtje in de open haard. Het buitenzwembad en zijn terras, evenals de sauna in het park, bieden extra ruimte voor ontspanning in de buitenlucht, evenals het dak "La Canopée" en zijn jacuzzi op de toren van de Donjon die een uitzonderlijk panorama bieden op de juwelen van het dorp.

 

In januari 2021 kreeg de jonge chef-kok Gabin Bouguet van het restaurant Le Donjon zijn eerste Michelinster (verlengd in 2022) voor zijn keuken die diep geworteld is in het terroir van de Cauchois. Hij werkt uitsluitend met vis, schelpdieren en lokale planten in de vorm van een carte blanche. De Bistrot Saint Clair biedt een gezellige en gastronomische keuken, vol gulheid, die verandert met de seizoenen en elke maand wordt vernieuwd.

 

Wandel vanuit het hotel door het oude vissersdorp, waag u op de kliffen om terug te keren van de wandeling, om te luisteren naar het geknetter van de houtblokken of geniet van een behandeling met Étretat kiezels of 100% op maat met natuurlijke producten op basis van thee in onze Spa Thémaé.

 

Of u nu reist of werkt, Le Donjon - Domaine Saint Clair biedt u een uitzonderlijke omgeving en diensten om uw teams samen te brengen. Hier, in ons "familiehuis", dat gedeeltelijk of volledig kan worden geprivatiseerd, is alles ontworpen om u een kant-en-klare service op maat te bieden. Een toegewijde contactpersoon neemt de leiding van uw project op zich en begeleidt u tot uw aankomst en vervolgens tijdens uw verblijf. De beweeglijkheid van onze teams en de diversiteit van onze diensten zorgen voor intense, productieve en warme momenten.

 

Ontdek in Normandië een bevoorrecht adres om van het moment te genieten...

  • Facebook
  • Instagram

PRIJZEN

Van 90€ tot 580€ per kamer, afhankelijk van het seizoen. Ontbijt aan 20€ per persoon.

Halfpension menu vanaf 45€ per persoon.

Chemin de Saint Clair

76790 ETRETAT

France

ADRES

CONTACT

bottom of page