top of page

Villa Koegui Bayonne

HOTEL RESTAURANT

Plage de la Barre - Baskische kust

Capture d’écran 2022-03-17 à 14.11.32.png

In 2012 besloot Guy Néplaz een hotel te bouwen om tegemoet te komen aan de vraag van schrijvers die ter plaatse geen onderdak konden vinden. 7 jaar later, komt het project eindelijk tot bloei. In de buurt vindt u prachtige stranden, zoals het Plage de la Barre, Les Cavaliers en het strand van Côte des Basques in Biarritz.

Het hotel is geheel gewijd aan Baskische kunst en cultuur.
Van de muren van de receptie tot de bar vindt u verschillende werken, schilderijen en aardewerk. Het is waarschijnlijk het enige hotel ter wereld waar je de gangen kunt bezoeken.

 

Gebaseerd op sterke waarden zoals interesse, intelligentie, initiatief, innovatie en investering, probeert KOEGUI Hotel haar visie en passie over te brengen via haar personeel. 

 

Er zijn veel activiteiten om uit te kiezen. Fitness en sauna zijn beschikbaar in het hotel, terwijl buiten de gotische kathedraal en de charmante straten van de stad op u wachten. 

De conciërge zal u helpen met alle praktische zaken (reserveren van aansluitende kamers voor gezinnen, taxi's, sportsessies, afspraken bij de kapper of dokter, babysitting, enz.) Een parkeerplaats op een steenworp afstand van het hotel is ook beschikbaar, afhankelijk van beschikbaarheid en reservering.

 

Elke dag wordt een ontbijtbuffet aangeboden. U kunt ook terecht in hun restaurant Le Carré van dinsdag tot zaterdag voor lunch en diner en op zondag voor brunch. 

PRIJZEN

Kamer van 105€ tot 545€.

CONTACT

7 Rue Frédéric Bastiat

64100 Bayonne

Frankrijk

ADRES

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page