top of page

Hôtel Diplomatic

HOTEL RESTAURANT

Benidorm - Costa Blanca

Hôtel_Diplomatic.png

Hotel Servigroup Diplomatic ligt in het centrum van Benidorm, op slechts enkele meters van het beroemde Place Triangular. Het is gelegen in Calle Gerona, een zeer commercieel gebied met verschillende restaurants en bars erlangs en op slechts 220 meter van het strand van Levante.

 

Dit 4-sterren superior hotel is een klassieker onder de nationale en internationale gasten. Het heeft talrijke prijzen gewonnen van internationale touroperators en is een hotel dat wordt aanbevolen voor volwassenen, perfect om voor jezelf te zorgen en te ontspannen.

 

De comfortabele en ruime faciliteiten en de bevoorrechte ligging maken het de ideale plek om te genieten van uw vakantie, kort verblijf of zakelijke bijeenkomst.

Het heeft 4 zwembaden, een wellnesscentrum en een gratis Wi-Fi-verbinding in het hele etablissement, inclusief de buitenruimtes voor wat betreft de dekking.

 

Het Hotel Diplomatic is ongetwijfeld een van de meest gewaardeerde hotels in het centrum van Benidorm, en wordt vooral aanbevolen voor verblijven die gericht zijn op wellness of zakelijke bijeenkomsten, dankzij de diensten die het aanbiedt.

PRIJZEN

Kamer vanaf 83 €.

Halfpension kamer dubbele standaard

ADRES

Calle Gerona, 9-11

ES-03503 Benidorm

Spanje

CONTACT

  • Facebook
bottom of page