top of page

Gran Canaria

TOERISTENBUREAU

Maspalomas - Porto Rico - Las Palmas

Gran Canaria.png

Gran Canaria is een klein continent, met veel verschillende stranden die net zo divers zijn als de landschappen in het binnenland. Bijna 60 kilometer strand op een kustlijn van 236 kilometer, onder een zonnetje
mooi die elke dag glanst. Er zijn levendige en beroemde stranden, zoals het lange zandstrand van Maspalomas. Een eindeloze strook zand die begint bij Playa del Inglés en zich uitstrekt tot de vuurtoren van Maspalomas, langs een woestijn van duinen aan de zuidkust van het eiland. Aan de zuidkust vindt u rustige familiestranden, zoals San Agustín, het strand van de Amadores of het kleine strand van Puerto de Mogán.

 

Of misschien bent u op zoek naar de aangename drukte van, zeg maar, de badplaats
traditioneel bekend uit Puerto Rico. De stranden in het noorden van het eiland zijn meer voor wie rust zoekt. U vindt er kleine vissersdorpjes zoals Agaete, een plek om weg te komen van de drukte. Ook in het noorden ligt de hoofdstad, Las Palmas de Gran Canaria, die terecht trots is op zijn grote kosmopolitische strand Las Canteras. Een 3 kilometer lang strand dat de stad vult met zwemmers en surfers.

  • Facebook
  • Instagram
  • Gris Twitter Icon
  • YouTube
bottom of page