top of page

CÔTE D'OPALE

Cote d'Opale mer.png

ONZE PARTNERS

Hôtel Les Jardins d'Hardelot à la Côte d'Opale - Hotel Les jardins d'Hardelot aan de Côte d'Opale

LES JARDINS D'HARDELOT

Hardelot-plage

Hotel ***

Op zoek naar een pauze, een moment van ontspanning, of gewoon om te ontsnappen? Dit is de perfecte gelegenheid om uit te varen en uw koffers neer te zetten in het hart van het meest ongerepte resort aan de Côte d'Opale.

Hôtel Les sables d'Or sur le terrain de golf du Touquet à la Côte d'Opale - Hotel Les sables d'Or op de golfbaan van Le Touquet aan de Côte d'Opale

LES SABLES D'OR

Stella-plage

Hotel **

Leunend tegen de golfbaan van Le Touquet, op enkele meters van de duinen en het strand, achter de mooie hoekgevel van een authentiek Pas de Calais-gebouw uit 1900, opent het hotel Les Sables d'Or zijn deuren voor u.

Hotel The Original le Cise aan de Côte d'Opale - Hotel The Original le Cise aan de Côte d'Opale

THE ORIGINALS LE CISE

Ault

Hotel restaurant

Het charmante hotel Le Cise is als het ware opgehangen tussen hemel en zee, een wellness-uitstapje op slechts 2 uur van Parijs.

GEBIEDSINFORMATIE

De Côte d'Opale is de ideale regio om een weekend met familie of vrienden door te brengen. Het biedt inderdaad meer dan 120 kilometer aan stranden van de Belgische kust tot aan de Baai van de Somme. Aan de kust kunt u vele activiteiten beoefenen zoals vissen, watersporten... Ook vele andere activiteiten worden in deze regio belicht: wandelen om te genieten van de prachtige landschappen, een bezoek brengen aan historische overblijfselen zoals het Fort d'Ambleteuse of een prachtige wandeling in de duinen. Men vindt er in het bijzonder de grote site van de twee Caps gevormd door de Cap Blanc-Nez en de Cap Gris-Nez, en beroemd om zijn vissersdorpen, zijn wilde landschappen...

 

Naast de openluchtactiviteiten kunt u ook de Nausicaa verkennen, die erkend wordt als de grootste attractie van Europa voor de bewustwording van de bescherming van zeedieren.

Bovendien trekt de Côte d'Opale meer dan één bezoeker voor zijn traditionele keuken zoals maroilles taart, gebakken mosselen, Vlaamse carboonade...

 

De Côte d'Opale is een toeristische regio met een maritiem klimaat en het hele jaar door milde temperaturen. Het biedt ook aantrekkelijke prijzen.

 

bottom of page