top of page

CÔTE BASQUE

CARTE PAYS BASQUE NV.png

ONZE PARTNERS

14_lecarre_sallerestaurant_hd.jpg

VILLA KOEGUI

Plage de la Barre

Hôtel ****

Het hotel is geheel gewijd aan Baskische kunst en cultuur. Van de muren van de receptie tot de bar vindt u verschillende kunstwerken, schilderijen en aardewerk. Het is waarschijnlijk het enige hotel ter wereld waar je de gangen kunt bezoeken.
In de buurt vindt u prachtige stranden, zoals het Plage de la Barre, Les Cavaliers en het strand van Côte des Basques in Biarritz.

GEBIEDSINFORMATIE

De Côte d'Opale is de ideale regio om een weekend met familie of vrienden door te brengen. Het biedt inderdaad meer dan 120 kilometer aan stranden van de Belgische kust tot aan de Baai van de Somme. Aan de kust kunt u vele activiteiten beoefenen zoals vissen, watersporten... Ook vele andere activiteiten worden in deze regio belicht: wandelen om te genieten van de prachtige landschappen, een bezoek brengen aan historische overblijfselen zoals het Fort d'Ambleteuse of een prachtige wandeling in de duinen. Men vindt er in het bijzonder de grote site van de twee Caps gevormd door de Cap Blanc-Nez en de Cap Gris-Nez, en beroemd om zijn vissersdorpen, zijn wilde landschappen...

 

Naast de openluchtactiviteiten kunt u ook de Nausicaa verkennen, die erkend wordt als de grootste attractie van Europa voor de bewustwording van de bescherming van zeedieren.

Bovendien trekt de Côte d'Opale meer dan één bezoeker voor zijn traditionele keuken zoals maroilles taart, gebakken mosselen, Vlaamse carboonade...

 

De Côte d'Opale is een toeristische regio met een maritiem klimaat en het hele jaar door milde temperaturen. Het biedt ook aantrekkelijke prijzen.

 

bottom of page