top of page

COSTA BLANCA

Costa Blanca mer.png

ONZE PARTNERS

Intérieur de l'hôtel Diplomatic - Interieur van het hotel Diplomatic

HÔTEL DIPLOMATIC

Hotel ****

Benidorm

Hotel Servigroup Diplomatic is ideaal gelegen op slechts enkele meters van Plaza Triangular en dicht bij het strand van Levante.

Entrée Hôtel Montiboli - Ingang Hôtel Montiboli

HÔTEL MONTIBOLI

Hotel *****

Villajoyosa

Hotel Servigroup Montiboli ligt in de provincie Alicante en heeft een unieke geografische ligging, op de top van een klif, geflankeerd door twee prachtige en rustige baaien.

GEBIEDSINFORMATIE

De Costa Blanca is een Spaanse kust van meer dan 240 km met uitzicht op de Méditerranée Zee. Aan deze kust vindt u enkele toeristische bestemmingen zoals Benidorm en Alicante. Dit zijn steden die zeer populair zijn bij duizenden toeristen per jaar vanwege de vele voordelen die ze bieden: grote uitgestrekte stranden, een warm klimaat met optimale zonneschijn het hele jaar door en een breed scala aan activiteiten voor alle soorten mensen. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van de kosmopolitische sfeer van de regio om avonden met vrienden door te brengen. Voor de sportievelingen onder u staan 22 golfbanen en diverse nautische clubs tot uw beschikking.

 

Wat de culturele activiteiten betreft, zijn historische sites zoals het kasteel van Santa Barbara of het Museum voor Hedendaagse Kunst in Alicante ook toegankelijk voor het grote publiek.

 

Deze regio is ook idyllisch voor natuurliefhebbers. Een van de bijzonderheden van de regio Alicante is dat u de geneugten van de zee kunt combineren met die van de bergen. Inderdaad, u kunt enkele natuurparken ontdekken om te genieten van landschappen die een ansichtkaart waardig zijn.

 

Op gastronomisch vlak kunt u de esgarraet of de Turrón proeven, typische gerechten van de stad Valencia.

bottom of page